Claus Villadsen Biler A/S har siden 2011 forhandlet trailere fra Variant A/S.

Variant har produceret trailere siden 1975. Variant er Danmarks største dansk-ejede trailerproducent, med et stor forhandlernet i Danmark, Sverige og Tyskland.

Hos Claus Villadsen Biler A/S sælger vi hobbytrailere, maskintrailere, bådtrailere, cargotrailere, både til private og til erhverv.

Claus Villadsen Biler A/S er lagerførende af et bredt udvalg som kan ses under trailere. Desuden hjemtager vi hele sortimentet fra Variant ved forudbestilling. Forvent 1-2 ugers leveringstid.

Når du køber trailer hos Claus Villadsen Biler A/S er du kørende med det samme. Vi monterer eventuelle ekstra udstyr og påsætter nummerplade, så traileren er klar til kørsel, når du forlader Hanehovedvej 48, 3300 Frederiksværk.

På vores værksted laver Claus Villadsen Biler A/S alle former for reparation af alle typer af trailere, ligesom vi har tilbehørsdele til Variant. Se udvalget under tilbehør.

Bemærk: Det vil til enhver tid være priserne i butikken der er gældende. Vi kan have tilbud som ikke annonceres her på siden, ligesom der kan være prisjusteringer som endnu ikke er reguleret på hjemmesiden.

 

 

Kontaktinfo

Claus Villadsen Biler A/S
Gl. Hundestedvej 4 - 3300 Frederiksværk

+45 47 98 88 90
info@cvbiler.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 7.30 - 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket